♥ Qasieh Cupcake ♥

Khamis, 2 Mac 2017

Class Painted Cheese Drawing Or PJJ

Assalammualaikum....
Lama Noor tak bersiaran ..selalu update je dalam FACEBOOK je.
ok yer tak mo buang masa nak habaq... 
cantik tak cake ceq Noor..

Berminat nk joint Class Mai ler.... dialu2 kan...
yang mana dok jauh pun boleh belajar dengan Noor hanya PJJ.

Apa tu PJJ??
Pelajaran Jarak Jauh.
Senang aje.. Whatsapp Noor ke 0194240775
sementara masih harga Promosi boleh PM noor k.

PJJ tu belajar macam mana?
PJJ akan diajar melalui GROUP FACEBOOK 
Video Teknik menghasikan cake.
Video cara menyiram dan melukis 
serta banyak lagi Tip yang Dajar.
Nak tahu Lebih lanjut Boleh terus ke FB Noor sendiri 












thank you.,pliz like :)

Rabu, 15 Februari 2017

Painted Swiss Roll Cake





thank you.,pliz like :)

Ahad, 5 Februari 2017

Painted Swiss Roll cake


 Painted Swiss Roll cake..yang mn berminat untuk sertai class yang Noor anjurkan boleh wasup atau sms saya...atau untuk tempahan cake ye...





thank you.,pliz like :)

Kelas Di Dewan Nur Merbok 3 Feb 2017








thank you.,pliz like :)