♥ Qasieh Cupcake ♥

Khamis, 12 September 2019

Basque Burnt Cheese Cake dan Moon Cake


Assalammualaikum..dah lama tak masuk tengok blog Noor sure dah bersawang habis blog ceq Noor ka...
Kebetulan Mood rajin ceq nk update la class moon Cake...
You all nk Pjj pun boleh...hanya call atau what apps je ceq ok...


Nak pjj Basque Burnt Cheese Cake pun ada...harga kasih sayang kalau PJJ tau...

Apa tu pjj...Pjj tu bermaksud pelajaran jarak jauh...
Anda boleh joint dengan harga berpatutan...mudah je...
Janji anda ada Facebook untuk joint class ni...
Semua resepi dan tutorial video step by step cara nak buat tau...
Mudah dan senang...dah buat payment terus ceq Noor masukkan ke Closed Group..mudahkan
Jom joint class...

thank you.,pliz like :)

Isnin, 22 April 2019

Kuih Raya 2019 terbaru & Pelbagai Samprit Terbaru



















Assalammualaikum...
Berminat dengan Pjj ceq Noor boleh whatapps saya 0194240775.

PJJ Apa tu?
Pelajaran jarak jauh disertakan tutorial Video di dalam closed group Facebook...



thank you.,pliz like :)

Khamis, 20 September 2018

Chocolate Moist Cake



Berminat untuk sertai class Pjj atau pun personal class boleh hubungi saya.


thank you.,pliz like :)

Sabtu, 25 November 2017

Painted Swiss Roll Cake




Painted Swiss Roll Cake pemain Rabbi...




Painted Swiss Roll cartoon The Boss Baby.



Painted Swiss Roll Cartoon Garfield

Painted Swiss Roll Cartoon Giraffe



Painted Swiss Roll Cake Running Man Cartoon character Korean 


Swiss Roll Cake Cartoon

thank you.,pliz like :)